logo

Home | Contact | Over ons

Nieuwsbrief 1

Goud van Oud

               
 5 mei 2015


Jullie hebben je opgegeven voor de midweek in de Wolfskuil van maandag 16 t/m vrijdag 20 november 2015 in Ommen. Ondertussen heeft een ieder zijn/haar inschrijfformulier door mij ondertekend retour ontvangen. Dat betekent dat de (aan)betaling is ontvangen.

Tot onze stomme verbazing was deze midweek zo vol. Zo vol zelfs dat we nog een aantal kamers erbij hebben geregeld. Het grote huis is echter ons “honk”.

Zoals jullie weten zijn Eef Nijhuis, Marianne Kamminga en Bep Kleinheerenbrink onze dansleiders voor de workshops. Aangezien de groep groot is hebben we besloten de groepen te splitsen. Niet zozeer in niveau, als wel in snelle en minder snelle dansen. Je kunt dus kiezen bij welke groep je gaat dansen.  Het bal ’s avonds onder leider van Giel Herben, zal gewoon met z’n allen zijn. Gezellig! Wij hebben er zin in.

We zijn nog naarstig bezig een kok te regelen, die voor ons allen voor de inwendige mens zal/kan zorgen. We hebben er al het vertrouwen in dat dát gaat lukken, maar suggesties zijn welkom.

We hebben alvast een voorlopige kamer-indeling gemaakt. Dit tref je hierbij aan. Er zijn géén kamers meer over, dus hiermee moeten we het doen. Onderling ruilen is uiteraard prima.

Op maandag 16 november 2015 kunnen we vanaf 16.00 uur terecht in de Wolfskuil. Diegene die met de trein komen kunnen worden opgehaald. Hoe dat in zijn werk zal gaan wordt nog bekend gemaakt.  Het is in principe niet ver lopen van het station naar de Wolfskuil, maar met een zware koffer zou het een probleem kunnen zijn.

Ontvangst zal zijn met een kopje koffie/thee en wat lekkers erbij. Dan kan een ieder zijn/haar kamers opzoeken en inrichten. Rond 18.00 uur zal er een simpele maaltijd klaarstaan. Soep, brood, salades e.d. Vanaf 19.30 uur Welkomstbal.

We zullen regelmatig met vervolg informatie komen. Wil je nu al iets weten, dan kun je ons altijd bellen of mailen.

Tot slot maak ik jullie er nog op attent dat voor het Line dance-weekend o.l.v. Joke van Wees in het Natuurvriendenhuis De Bosbeek te Bennekom van vrijdag 9 tot en met zondag 11 oktober 2015 nog plaats is. Je kunt je inschrijven tot 1 juli 2015.