logo

Home | Contact | Over ons

Nieuwsbrief

Line Dance

augustus 2015

Linedance  Vol Vol Vol Vol Vol Vol Vol
We zijn blij te melden, dat we ook het linedance-weekend vol hebben zitten. In totaal hebben we 26 deelnemers, waarvan 2 koks, 1 leiding en een dansleidster t.w. Joke van Wees.
We hebben wel in de rats gezeten of het wel of niet door kon gaan. Tot en met half juni hadden we niet veel aanmeldingen, maar toen gebeurde het. De ene aanmelding na de andere kwam binnen. Zelfs zodanig, dat we nu NEEN moeten verkopen.
We willen wel een wachtlijst maken, maar dat betekent dat pas na afzeggingen iemand kan worden toegevoegd.
Wat een luxe…..

De keuken
Ook voor de inwendige mens hebben we de zaken voor elkaar.
Eef Nijhuis en Marianne Kamminga gaan ervoor zorgen dat alles wat voedsel en drank betreft geregeld wordt.
We zijn er heel blij mee en wensen ze veel succes.

CD's en DVD
Er zullen zeker deelnemers zijn, die graag een CD, een DVD of beide willen hebben.
We willen van tevoren een CD klaar hebben, die u kunt kopen.
de DVD zal na het weekend zo snel mogelijk worden opgestuurd.
De kosten zullen zeker niet de pan uitrijzen. We denk aan 7,50 Euro voor een CD of een DVD. De opbrengst zal bestemd zijn voor het dekken van de kosten van deze reizen. Als u belangstelling hebt, kunt u dat tijdens het weekend opgeven bij Giel of Karin Herben.                                  

Weekend-indeling
Het weekend zal er als volgt uitzien:
Vrijdag 10 oktober
15u00-16u00    Binnenkomst en kamer klaarmaken
16u30-17u00    Drankje en dansen (kennismaken)
18u00              Diner
20u00-22u00     Avondprogramma  les en vrij dansen

Zaterdag 11 oktober
7u30-9u00        Ontbijt
9u30-10u30      Linedanceles
10u30-11u00     Pauze
11u00-12u00     Linedanceles
12u30-13u30     Lunch
14u30-15u15     Linedanceles
15u15-15u45     Pauze
15u45-16u30     Linedanceles
16u45-17u45     Gezellig samenzijn
18u00               Diner
20u00-22u00      Avondprogramma herhalen en vrij dansen

Zondag 12 oktober
7u30-9u00         Ontbijt
9u30-10u30       Linedanceles
10u30-11u00     Afscheid en vertrek.

Om 11u00 zondag moeten de kamers schoon zijn. Dat betekent dat u het liefst voor het ontbijt de bagage moet hebben ingepakt en de kamer  moet hebben opgeruimd.

Waar dansen we
Het Nivonhuis in Bennekom is zodanig groot, dat we niet alleen van het huis gebruik maken. Wij hebben uiteraard allemaal kamers bij elkaar, maar de dansruimte is in de kelder, die we van te voren op een leuke en plezierige manier gaan aankleden.
Het eten en slapen is natuurlijk bovengronds en als u er even uit wil om te wandelen en een frisse neus te halen, dan is de omgeving heel  erg de moeite waard.

Vervoer
Voor de deelnemers die met de auto komen. Het adres van het Nivonhuis is  De Bosbeek, Bosbeekweg 19-21 6721 MH in Bennekom.
Als u met de trein komt, is het toch wel  een heel stuk lopen  vanaf het station. Mocht het noodzakelijk zijn (in verband met zware koffers, of slecht ter been zijn) geef dat dan door, dan kunt u vanaf het station worden opgehaald. Geef dat bij voorkeur van tevoren al door, dan kunnen we er rekening mee houden. Wilt u dan aangeven hoe laat u aankomt. In geval van nood kunt u op vrijdag contact opnemen met Karin Herben
06-25172124.
Dat geldt natuurlijk ook voor het vertrek. U kunt dan door Giel Herben op het station worden afgezet.

Vragen
Als u verder nog vragen hebt, kunt u altijd mailen naar Karin Herben (karinherben@horatravel.nl) of bellen naar Karin Herben 036-5342351.

Slaapkamerindeling
We hebben tijdens de aanmeldingen regelmatig verzoeken gehad om bij iemand anders te gaan slapen of alleen te slapen.
We hebben dat voor zover mogelijk kunnen realiseren. Dat betekent dat
we een  lijst meesturen met kamerindeling. Als u daar dan nog vragen over hebt, kunt u altijd contact opnemen met Karin Herben.
Dekbedden zijn aanwezig. Het gebruik van bedlinnen (dekbedhoes, laten en sloop) is verplicht. Zelf meenemen kan, huren kan ook. Ook bij gebruiken van een meegebrachte slaapzak is een laken en sloop noodzakelijk. Dit kun je ter plekke huren (€ 6,00).

Drank etc.
Halverwege de ochtendlessen en middagactiviteiten zal er koffie en thee aangeboden worden. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Buiten de lessen vragen we daar wel een vergoeding voor.
Wilt u echter ook gebruik maken van frisdrank of eenvoudige alcoholische drankjes, dan wordt daar eveneens een vergoeding voor gevraagd.
De prijzen zullen niet in de papieren lopen, wees gerust.

       

Joke van Wees-Hilhorst .
Geboren te Laren 1948 en woonachtig in Lelystad.
Getrouwd met Hein en we hebben twee zonen, schoondochters en twee kleinzoons
Dansen doe ik graag al vanaf mijn 15e met volksdansen. Toen ik 18 was begon ik daarin les te geven. In 1978 volgde ik de opleiding “dansen voor ouderen” (Meer Bewegen voor Ouderen) in 1983 een opleiding amateur-dans en in 1987 rolstoel-dans-instructeur.(alle rijkserkende opleidingen)
In april 1993 maakte ik voor het eerst kennis met de country line dance, en ook dat vond ik geweldig. In september 1993 ben ik in Lelystad begonnen met country line dance lesgeven. En heb daaraan de naam “Flevo Country Dansers”, gegeven
Het merendeel op vrijwillige basis, mensen dansplezier geven doet voor mij de zon schijnen. Ik ben dan ook trots op de koninklijke onderscheiding (LID in de ORDE VAN ORANJE NASSAU) die ik in 2003 mocht ontvangen voor deze werkzaamheden.

(wijzigingen voorbehouden)