Midweek Internationaal

2 tot en met 4 oktober 2019

Dit was de vierde keer dat we een  midweek Internationaal organiseerden. Ditmaal ging Mariette van Gelder met ons mee voor het “tintje Israëlisch” en een heleboel gezelligheid. 

De keukenploeg betond ook deze keer weer uit Ine, Monique en Corine. Wat hebben ze weer heerlijk gekookt. Een klapper is toch elke keer weer de Tiramisu 

We hadden weer een groot aantal mensen mee (56). We dansten zoals gebruikelijk in twee groepen. Een groep onder leiding van Mariette en een groep onder leiding van Giel. Deze groepen wisselde elkaar af, zowel van dansleider als van zaal. 

’s Avonds word als altijd de grote zaal boven gebruikt. 

Op woensdagmiddag, was er een mogelijkheid om met een boswachter het bos in te gaan. Het weer werkte niet echt mee, maar toch heeft een grote groep van de mogelijkheid gebruik gemaakt en is ruim 2 uur onderweg geweest. 

Een andere groep is eveneens gaan wandelen, maar naar de dichtstbijzijnde koffietent voor een heerlijke bak koffie met wat lekkers. 

De laatste avond hadden wel zelfs live muziek. Emile en Cora hebben een aantal Jiddische liedjes laten horen. Wat een geweldig stel is dat.