Midweek Internationaal 2022

Van dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 januari 2022 vond de midweek Internationaal “met een Balkantintje” plaats in het Natuurvriendenhuis De Bosbeek te Bennekom. 

Hoewel Jaap Leegwater en Mea Nordenfelt, de dansleiders voor deze midweek hadden afgezegd, hebben we Marlies Juffermans, Marian Kamminga, Bep Kleinheerenbrink en Giel Herben bereid gevonden de workshops over te nemen.

Giel Herben
Giel Herben
Marlies Juffermans
Marlies Juffermans
Marian Kamminga
Marian Kamminga
Bep Kleinheerenbrink
Bep Kleinheerenbrink

Zij hebben hun best gedaan om de midweek tot een succes te maken. Dat is hen gelukt. Ook het “Balkan tintje” bleef overeind. 
Er is in drie zalen gedanst, zodat de Coronamaatregelen zoveel mogelijk in acht konden worden genomen. 

Zoals gebruikelijk werden er ’s ochtends de dansworkshops gegeven en ’s middags was men vrij. Er kon buiten gewandeld worden, maar er was ook binnen genoeg te doen. Marlies heeft een aantal liefhebbers klaargestoomd voor een optreden uit de musical Grease, “Grease lightning”. Deze voorstel werd ’s avonds vol enthousiasme getoond aan het publiek. 

Marian gaf een workshop zitdansen. Veel deelnemers hebben aan deze workshop meegedaan. Een voorproefje voor als de voeten niet meer willen meewerken. 

Marlies heeft ook wederom een bodypercussie-workshop gedaan. Met veel plezier hebben we daar ons best weer op gedaan. Zolang iedereen hetzelfde doet, gaat het nog wel, maar als je in 4 groepen wordt verdeeld en iedereen doet iets anders, dan is het toch wel een uitdaging.

Donderdagavond heeft het orkest Van Hotnaher de maaltijd en het bal opgevrolijkt met muziek. Niets is leuker dan dansen op livemuziek.  We hopen nog vaker van hen te horen. 

Uiteraard werd er veel gedanst.